“Bilingvalni znanstveni kamp je uspješan projekt o kojem s jednakim oduševljenjem pričaju i polaznici i roditelji i organizatori…” – detalj iz novog Glasnika Općine Klana

Kratak  Video   iz kampa!

Kako su doživjeli kamp, rekli su nam naši ConinGenium kids!

 

Bilingvalni znanstveni kamp prepoznali i eminentni znanstvenici

Iznimno smo ponosni što je struka prepoznala naše inovativne metode u edukaciji.

Bilingvalni znanstveni kamp_3. online publikacija

Tko su ConinGenium kids? Kreću li se molekule brže u hladnoj ili toploj vodi? Što bi bilo da nema trenja i gravitacije? Kako računati sa sorobanom, kako postati bilingvalni matematičar te koliko je znanost zanimljiva pročitajte u našoj najnovijoj publikaciji o Bilingvalnom znanstvenom kampu.

Za otvaranje dokumenta kliknite na link ispod!

https://joom.ag/iRnY

 

Bilingvalni znanstveni kamp Klana 2018.

Počele su predbilježbe za naš treći Bilingvalni znanstveni kamp koji će se i ove godine odmah po završetku nastave održati u Klani! Priroda, zabava, učenje i druženje. Očekujemo vas, a kako nam je bilo prošle godine možete vidjeti gledajući kratki filmić.

 

2.Bilingvalni znanstveni kamp KLana 26.6.-2.7.2017

Slika1Puni dojmova vratili smo se s našeg drugog po redu organiziranog znanstvenog kampa. Kako nam je bilo, što smo  naučili i s kakvom smo se radošću družili dočarat će vam slike u našem on-line biltenu https://joom.ag/z6nY

1.Bilingvalni znanstveni kamp ~ Klana 27. lipnja – 1. srpnja 2016

Matematički svijet  u suradnji s Centrom za inovacije u edukaciji Vortex organizirao je prvi znanstveni kamp ovog tipa. Kamp je organiziran u predivnom prirodnom ambijentu Klane u planinarskoj kući gdje su se djeca zabavljala, ali uz edukativne i znanstvene aktivnosti. Sve aktivnosti provodile su se na engleskom i hrvatskom jeziku. Spajanjem raznih vještina i znanja, učenje matematike na engleskom uz boravak u prirodi i rekreaciju, potiče djecu na intenzivniji razvoj, istraživanje prirode i učenje o njoj.

A kako nam je bilo možete pogledati u našem biltenu na linku https://joom.ag/X6nY