RASPORED 2021./2022.

Draga naša djeco i roditelji,

13.9.2021.  počinjemo s našim programima osim s Abacusom Sorobanom s kojim krećemo 02.10. Za ovu godinu imamo puno promjena, planova i noviteta. Uz stalan rad na sebi dodatno smo se educirali iz područja matematičkog mišljenja na sveučilištu Stanford te u području darovitih pri Međunardnom centru za inovacije u deukaciji. Unaprijedili smo naše programe uvažavajući krikulum. Kao i do sad naš cilj je maksimalno razvijanje potencijala svakog djeteta i identifikacija darovitih što planiramo dignuti na višu razinu. Naglasak će nam biti na konkretnijem praćenju i dokumeniranju razvoja, napretka i dostignuća svakog djeteta te pružanju kvartalnog feedbacka roditeljima.

Ukoliko vam termini grupa nikako ne odgovaraju, pošaljite nam okvirno vaše slobodne dane koje ćemo nastojati uskladiti s našim mogućnostima.

Veselimo se novim izazovima u predstojećoj školskoj godini.

Srdačno,

team Matematičkog svijeta

ROVINJ – ponavljanje gradiva

“Matematika – ponavljanje zaostataka u znanju”

  • Učinkovito ponavljanje gradiva za uspješan početak nove školske godine! 🧠🗣👩‍🦱👩‍🦰👩‍🏫
  •  tjedan prije škole 30.8.-02.9.
  •  5., 6., 7. i 8. razred

 

 

 

RIJEKA- ponavljanje gradiva

“Matematika – Ponavljanje zaostataka u znanju”

  •  Učinkovito ponavljanje gradiva za uspješan početak nove školske godine! 🧠🗣👩‍🦱👩‍🦰👩‍🏫
  •  tjedan prije škole 30.8.-02.9.
  •  5., 6., 7. i 8. razred

 

 

Intenzivan turnus priprema za maturu (jesenski rok)

Upisi priprema za maturu iz matematike i fizike u tijeku. Predavanje započinje 20.07.2021. i odvija se u grupama više i niže razine. Rasporedi gradiva i razreda prilagođeni tako da polaznici svladavaju temeljito svako nastavno gradivo i obrade svaku nastavnu cjelinu te dodatno rješavaju zadatke prošlogodišnjih matura. Nastava se održava ONLINE (kamera, ploča, mikrofon) u dobro opremljenoj učionici u jutarnjim i popodnevnim satima tako da se polaznici mogu dobro rasporediti. Mogući dogovor za dodatne satove.

Za sva pitanja i informacije kontaktirajte nas na:

0915313377

0955297666

 

Bilingvalni znanstveni kamp 6

Pripreme, organizacija i prijave za 6. Bilingvalni znanstveni kamp su u tijeku. Obogaćeni program, naše iskustvo i noviteti  koje iz godine u godinu uvodimo  garantiraju doživljaje koji se pamte!

Čudesan je svijet mašte. Odvest će vas gdje god poželite, rekao je veliki Einstein.

Pripreme za maturu – MAT A i B, upisi u tijeku

Upisi za ponavljanja za maturu u tijeku. Ponavljanje započinje 17.10.2020. i odvija se u grupama više i niže razine. Rasporedi gradiva i razreda prilagođeni tako da polaznici svladavaju temeljito svako nastavno gradivo i obrade svaku nastavnu cjelinu te dodatno rješavaju zadatke prošlogodišnjih matura iz matematike. Nastava se održava u dobro opremljenoj učionici u jutarnjim i popodnevnim satima tako da se polaznici mogu dobro rasporediti. Mogući dogovor za dodatne satove.

Raspored 2020./2021.

Upisi u novu školsku godinu! Predškolska i ranoškolska matematika po inovativnoj ConinGenium metodi. Program prati šklolski kurikulum prirodoslovnog područja. Prijave na mail matematicki.svijet@gmail.com ili putem telefona na brojeve 091 531 3377 ili 091 162 1983.

Nadoknada znanja iz fizike za 7. i 8. razred OŠ

Upisi za nadoknadu znanja iz fizike u tijeku. Ponavljanje započinje 10.9.2020. i odvija se u malim grupama. Rasporedi gradiva i razreda prilagođeni tako da polaznici svladavaju temeljito svako nastavno gradivo i obrade svaku nastavnu cjelinu te dodatno rješavaju zadatke iz fizike. Nastava se održava u dobro opremljenoj učionici u jutarnjim i popodnevnim satima tako da se polaznici mogu dobro rasporediti. Mogući dogovor za dodatne satove.

Pripreme za maturu – jesenski rok

Upisi za jesenski rok ponavljanja za maturu u tijeku. Ponavljanje započinje 20.7.2020. i odvija se u grupama više i niže razine. Rasporedi gradiva i razreda prilagođeni tako da polaznici svladavaju temeljito svako nastavno gradivo i obrade svaku nastavnu cjelinu te dodatno rješavaju zadatke prošlogodišnjih matura iz matematike. Nastava se održava u dobro opremljenoj učionici u jutarnjim i popodnevnim satima tako da se polaznici mogu dobro rasporediti. Mogući dogovor za dodatne satove.

Bilingvalni znanstveni kamp 5 Discover your talents!

Prijave za Bilingvalni znanstveni kamp u periodu 29.6. – 03.7.2020.  su u tijeku. Nizom edukativno-znanstvenih programa uz pregršt zabavnih i kreativnih aktivnosti za djecu  7 – 12 godina družit ćemo se u predivnom prirodnom ambijentu Klane. Djeca će od 9:00 do 16:00 boraviti u prirodi  u planinskoj kući gdje će im  vrijeme biti ispunjeno slijedećim programima:

Obzirom da je riječ o bilingvalnom znanstvenom kampu, aktivnosti koje će vrsni profesori i edukatori provoditi odvijat će se na engleskom i hrvatskom jeziku što doprinosi bržem i lakšem usvajanju znanja. Više o samom programu možete pročitati klikom na sljedeći link:

https://joom.ag/iRnY

 

Video

DOĐI, ZABAVI SE, IZBILDAJ SVOJ UM, REKREIRAJ I PROVEDI NEZABORAVAN TJEDAN U NAŠEM LJETNOM KAMPU.

Prijevoz i tri obroka (doručak, međuobrok i ručak) su uključeni.

Upisi su u tijeku, a broj mjesta je ograničen.

Za sve informacije i detaljan raspored i program obratite nam se na matematicki.svijet@gmail.com  anja.rumac@gmail.com i telefone  091/2263899 i 091/5313377 te pratite našu web stranicu www.matematicki-svijet.com

Što su o našem prošlogodišnjem kampu rekli mediji saznajte u nastavku!

      Bilingvalni znanstevni kamp_4_NoviList