Neke informacije na osnovu vaših čestih pitanja

Pozdrav, imate li ogledne satove?

Da, imamo. Najavite nam dolazak u željenu grupu,  nakon što upoznamo vaše dijete, a i ono nas,  dogovorit ćemo se za eventualno daljnje pohađanje programa.

Gdje se nalazite?

Nalazimo se na gornjem Zametu, Ulica Josipa Mohorića 28.

Zanima nas da li još vrsite upise i dali se program odrzava 1x tjedno i je li cijena mjesečna?

Poštovani, upise vršimo tijekom cijele godine i dijete se može uvijek uključiti  u odgovarajuću grupu. Svakako će profitirati. Razlika je samo o potvrdi na kraju godine,  ako je   dijete izostalo više od 35 %  sati dobit će priznanje  o završenom programu, ostali će dobiti diplomu. Cijena je na mjesečnoj razini, nastava se odvija jednom tjedno u trajanju od 60 minuta.

U kojem terminu se sam program održava, kojim danima te da li  je potrebno kupovati dodatne knjige/ materijale ili?

Poštovani, raspored s vremenikom je priložen na našoj web stranici u rubrici Novosti pa ga možete pogledati i najaviti svoj dolazak na ogledni sat. Djeca ne moraju ništa svoje nositi, svi su materijali naši.

Koje usluge nudite?

Sve vezano za matematiku, od predskolske matematike do mature, cjelogodisnje programe (popis programa i njihov kratak opis je u rubrici Programi) i jednokratne programe Tjedan tablice množenja u siječnju, Tjedan ponavljanja zaostatak u znanju zadnji tjedan u kolovozu te Bilingvalni znanstveni kamp zadnji tjedan u lipnju.  Sve je detaljno opisano u rubrici programi na nasoj web stranici.

Koliko traje nastavni sat?

Nastavni sat traje 60 minuta.

Poštovani, zainteresirani smo za vaš program, ali nam termin ne odgovara.

Ako vam ponuđeni termin programa ne odgovara, posaljite nam predbilježbu za potencijalni program, ime i prezime djeteta, njegovu  dob i vase slobodne dane. Ukoliko se otvori nova grupa za taj program koji bi predbilježbi vama odgovarao, kontaktirat ćemo vas.