Bilingvalni znanstveni kamp 4 Explore Your Talents

Bilingvalni znanstveni kamp 4    Explore Your Talents

Prijave za Bilingvalni znanstveni kamp u periodu 24.6. – 29.6. i 1.7 – 5.7.2019.  su u tijeku. Nizom edukativno-znanstvenih programa uz pregršt zabavnih i kreativnih aktivnosti za djecu  7 – 12 godina družit ćemo se u predivnom prirodnom ambijentu Klane. Djeca će od 9:00 do 16:00 boraviti u prirodi  u planinskoj kući gdje će im  vrijeme biti ispunjeno slijedećim programima i aktivnostima:

Bilingvalna matematika

Abacus Soroban

Eureka (laboratorij kemije i fizike)

Pokusi +

Flora i fauna

Hand made  radionica

Aktivnosti za stimuliranje mozga

Sport i zabava

Autori, voditelji i nositelji projekta su prof. Anja Rumac i prof. Sanja Jelenić-Soldatić. Projekt traje već četiri godine za redom u trajanju od tjedan dana godišnje. Sustavnim provođenjem projekta više od stotinu djece iz Hrvatske i drugih zemalja Europe pa čak i Americe su bili sudionici ovog kampa te su uspješno usvojili nova znanja i usmjerili prema područjima koja ih zanimaju. Svake godine sve je veći broj zainteresiranih koji su željni znanja iz prirodnih znanja, engleskog i matematike.

Obzirom da je riječ o bilingvalnom znanstvenom kampu, aktivnosti koje će vrsni profesori i edukatori provoditi odvijat će se na engleskom i hrvatskom jeziku što doprinosi bržem i lakšem usvajanju znanja. Više o samom programu možete pročitati klikom na sljedeći link:

https://joom.ag/iRnY

Video

DOĐI, ZABAVI SE, IZBILDAJ SVOJ UM, REKREIRAJ I PROVEDI NEZABORAVAN TJEDAN U NAŠEM LJETNOM KAMPU.

Prijevoz i tri obroka (doručak, međuobrok i ručak) su uključeni.

Upisi su u tijeku, a broj mjesta je ograničen.

Za sve informacije i detaljan raspored i program obratite nam se na matematicki.svijet@gmail.com  anja.rumac@gmail.com i telefone  091/2263899 i 091/5313377 te pratite našu web stranicu www.matematicki-svijet.com